sisteme securitate bacau

Interfoane si video-interfoane

Sistemele de interfonie/video-interfonie se pot amplasa atat pe perete cat si pe birouri, cu posibilitatea realizarii intercomunicatiei intre monitoare.
Proprietarul sistemului poate astfel sa vada persoana care l-a apelat înainte de a ridica receptorul din furca postului interior.
– Memorie externa pentru monitor : pentru o capacitate mai mare de stocare a imaginilor inregistrate de catre camerele montate in posturile exterioare.
– Yale electromagnetice : se monteaza pe usa/poarta si se deblocheaza la comanda din interior.
– Surse si alimentatoare : pentru alimentarea posturile exterioare si interioare cat si pentru dispozitivele de blocare sau deblocare a controlul accesului.
– Cabluri
– Accesorii, butoane

Elementele unui sistem de interfonie:

- Posturi exterioare: Tastatura montata la intrare realizeaza apelarea in interior prin simpla apasare a unui buton aflat pe panoul exterior.
– Posturi interioare: anunta apelul primit de la panoul exterior, se realizeaza comunicatia verbala cu aplelantul si deblocheaza accesului la comanda.
– Yale electromagnetice: se monteaza pe usa/poarta si se deblocheaza la comanda din interior.
– Transformatoare: pentru alimentarea yalelor electromagnetice.
– Cabluri
– Accesorii, butoane

Elementele unui sistem de video interfonie:

-Posturi exterioare cu camere alb negru sau color: camerele amplasate pe panoul frontal al echipamentului pot sa fie alb negru sau color, cu IR pentru vizualizarea imaginilor la conditii de iluminare scazuta sau chiar intuneric total sau fara IR. Butoanele pentru numele persoanelor sau numarul apartamentului de pe panou pot fi iluminate pentru o mai buna recunoastere pe timp de noapte. Componentele: camera video, microfonul si difuzorul.

Instalarea acestor echipamente se poate face atat aparent cat si ingropat , carcasele lor pot fi din materiale plastice rezistente sau metalice.

Transmisia semnalelor video se poate face cu ajutorul cablurilor sau wireless.
– Posturi interioare cu monitoare alb negru sau color : posturile interioare pot fi prevazute cu monitoare alb negru sau color.