lucrari fibra optica

Suntem aici sa colaboram

Infiintata in anul 2011, New Tech Corporation este o companie cu capital integral privat, care actioneaza pe piata constructiilor si intretinerii de retele de telecomunicatii.

Colectivul care alcatuieste firma este unul foarte tanar cu o medie de varsta de 32 ani. Tineretea si ambitiile constructive ale managerilor precum si buna motivare a salariatilor fac din compania noastra un partener demn de toata increderea dumneavoastra.

Calitatea serviciilor si promptitudinea cu care suntem mereu pregatiti sa raspundem oricarui tip de solicitare sunt garantia pe care o oferim clientilor nostri.

New Tech Corporation este o firma specializata in proiectarea, executia si intretinerea retelelor de telecomunicatii. Am ajuns la capacitatea de a efectua lucrari complexe si la cheie in telecomunicatii pornind de la activitatea de baza care este executia si intretinerea retelelor de fibra optica, extinzandu-ne la cererea pietei actuale de telecomunicatii activitatea asupra tuturor tipurilor de medii de comunicatii (cupru, radio, etc.). Pe langa aceste lucrari specifice domeniului comunicatiilor, putem executa si lucrari de executie si intretinere sisteme anti-efractie, supraveghere video, automatizari, sisteme de detectie a incendiului s.a.

Aptitudinile noastre

Fibra optica 90
Anti-efractie 95
Detectie incendiu 85
Supraveghere video 75
Voce-date 95
Control acces 90
Automatizari 87